Create topic | To list
Ar tikite numerių reikšmėmis ? Ar tai Jums padeda ?
http://www.freewebs.com/lisauskas/numerologija.htm
Bandau į klausimą atsakyti.
Ir autorių pažįstu, ir visas jo knygas turiu ir kartais bandau paprognozuoti, brt vertinu tai labaiau kaip pramogą...
Gal klystu ?
Na, tai gali būti ir kaip pramoga. O kartais ir kaip nuoroda. Panašiai kaip sapnai. Ar ne ?
labai tikiu numerologija - jei batu dydzio numeris 43,tai tada istiknes,kad niekur nespaus.Kitas atvejis su autobusais - jei isesiu i teisingo numerio transporta,tai jis mane laimingai nuves ten kur norejau.O jei viesbucio numeryje yra TV ir dusas,tai tas numeris tikrai nera blogas (-: Neimanoma netiketi numerologija
:)
As taip pat tikiu numeriu reiXmemis :) . Sharpakietis labai idomiai atsake i paprasta klausima - Brawo ! Numeriai naudojami musu gyvenime mums padeda surusiuoti ir susiorientuoti aplinkoje, daiktuose ir t.t. O tam tikros skaiciu kombinacijos (kaip gimimo data, mano laimingas skaicius) vis dar islieka kaip ir paslaptis.
111 - valdzios zenklas. 666 - velnio tuzinas. 777 - laimes zenklas.
Tai tiesiog zmoniu nustatyti standartai, ar ... kaskas dar idomiau ir mislingiau ?
as zinau kur yra laimingi numeriai ir skaiciai,kalbu apie saskaita banke - jei ten skaiciai dideli,tai jie ir yra laimingi,o jei ten nulis,tai nuotaika nuline.Tiket,kad vienas skaicius ar numeris yra laimingas - mano nuomone 100% nereiketu,nes gali labai nusvilti,pvz.losimo namuose,ten laimes dalykas,kuri yra labai slidus dalykas
Jap. Laimingi skaiciai yra tie, kurie yra pakankamai dideli ir mes juos matome sawo saskaitoje :) , pvz.: 10'000 ar 1'000'000 , ypac su zenklu € ar £. O kai saskaitoje yra 10.13 LTL tai ir nuotaikos geros nera. Ar ne taip :) ?
nebuvo tokios dienos, kurioje nebutu numerio ar skaiciaus, Lietuvoj ir gerojoj Anglijoj (-: parduotuvese reikia skaiciuoti graza, nes Anglijoj pardaveja gali apsirikti netycia, o Lietuvoj,suprantama, - tipo netycia. Na, o kaip geriu alu, mano laimingas skaicius 5% . Siandien mano laimingas skaicius 22, nes butent ta valanda baigiau darba. Cia tema labai plati, galima rasyti su jumoru ir visiskai rimtai iki begalybes. Aciu uz idomu foruma. Rasykite
Kiek pastebejau, Sharpakietis labai tiXliai apibudino skaiciu reiksmes musu kasdieniniame gyvenime :) ! Dekoju !!!
Pasirodo, kad skaiciai yra labai naudingi musu gyvenime ! O jeigu matome didelius skaicius sawo banko saskaitoje, tai ir gyventi norisi, ir pasaulis grazus :) !
In the text you can use Wiki or HTML tags.